Njut av rörelsefrihet med Jabras produkter

Vi, Jabra, är en ledande utvecklare och tillverkare av kommunikations- och ljudlösningar Vi levererar lösningar för att stärka produktiviteten på företag såväl som att ge konsumenter bättre samtal, musik och media. Vi tillverkar trådbundna och trådlösa headsets, mobila och fasta konferensenheter samt sporthörlurar. Nu erbjuder vi även videokonferenslösningar som underlättar samarbetet mellan medarbetare.

Jabra är en del av GN-gruppen som är verksam i 100 länder och har 150 års erfarenhet av innovation och att leverera pålitliga och enkla lösningar som får livet att låta bättre. Det är det enda företaget med ljudexpertis inom både konsument- och företagslösningar samt medicinska ljudlösningar samlade under ett tak.

Jabra PanaCast

Se hela bilden. Hör hela storyn. Designad för att vara världens första smarta 180° panorama plug-and-play videolösning.

Inkluderande möten. Smart videoteknik. Omedelbart samarbete. Mångsidig kompatibilitet. Perfekt för små mötesrum.

Jabra PanaCast är en plug-and-play-enhet designad för att förbättra möten i mindre mötesrum genom att använda tre kameror med 13 megapixlar och realtidsbaserad videosammanfogning för att ge en komplett 180°-vy. Du får ett naturligt perspektiv utan några döda vinklar. Kompatibel med alla ledande video- och ljudkonferenslösningar. Certifierad för användning med Microsoft Teams, fungerar med Zoom, Cisco Webex och många fler.