Tripler multiladdare | 3 x 2.4A Expandera

Tripler multiladdare | 3 x 2.4A

Universal Creation AB

USTRB

10146

7350069460073

En unik och otroligt smart multiladdare som laddar säkert och snabbt. Med sina tre uttag och en total strömstyrka på 7.2 Ampere så kan du faktiskt ladda tre tablets med maximal hastighet samtidigt. Möjlighet att låsa kablarna samt även hela laddaren.  

Tripler kan genom väggfästet placeras på väggen vid sängkanten eller på undersidan av ett bord, men kan även fästas på baksidan av nattduksbordet för den som vill dölja sin laddstation.

Om man vill använda den smarta kabellåsfunktionen så ser man till att kablarna ej kan stjälas, optimalt vid en 100% fast installation (medföljer tejp och skruv) eller vid kabeltjuvar hemma. 

Använd AC kabel i jacken på fästanordningen för att hänga Tripler på exempelvis en bordslampa. Slutligen kan du givetvis ta med dig Tripler som en portabel laddstation för alla dina enheter. Du behöver aldrig igen tre olika väggladdare och kablar - Tripler löser det åt dig. 5 års garanti. 

Mer detaljer

Tredjepartscertifiering & elsäkerhet 

UNISYNK har valt att tilläggscertifiera alla sina produkter som kopplas in till elnätet (230VAC) med en tredjeparts-certifiering av det välkända TÜV/GS. Produkten genomgår där kontinuerliga och omfattande tester.

Till skillnad från CE-märkningen, som bara är en självdeklarering från tillverkaren, så är TÜV-certifieringen en garanti för att produkten är och alltid förblir desamma densamma som den produkt som ursprungligen testats.