CS540 Expandera

CS540

Plantronics

84693-02

CS540

5033588035541

CS540

CS500-serien i Plantronics legendariska CS-familj innebär en ny trådlös standard för kommunikation via bordstelefon. systemet är det lättaste DECT-headsetet på marknaden, strömlinjeformad design och förbättrad prestanda med samma tillförlitlighet för handsfree-produktivitet som har gjort CS-serien till en bästsäljare under nästan ett decennium.

Överlägsen samtalshantering med svara på/avsluta samtal, höj/sänk volymen, stäng av ljudet med en knapptryckning och hantera samtal upp till 106 meter från laddningsenheten. Med CS500-systemet kan du även hålla konferenser i upp till tre extra headset för att underlätta samarbetet och gästheadset kan prenumerera på bassationen genom att docka headsetet. Med elektronisk luromkopplare eller lurlyftare kan du svara på/avsluta samtal på distans. Ett anpassat system optimerar räckvidd och samtalstid genom att automatiskt växla ned till låg ström när headsetet är nära basstationen för att spara batteritid.

Röstdedikerad DECT™-teknik ger bättre ljud och eliminerar störningar från Wi-Fi-nätverk och avancerat bredbandsljud ger högupplöst kvalitet. Välj ljud med smal- eller bredbandskvalitet: smalband förlänger samtalstiden och bredbandsläge ger tydligare samtal. En förlängd bom och brusreducerande mikrofon filtrerar bort bakgrundsljud, så att personerna som lyssnar kan höra tydliga samtal och förbättrad DSP (Digital Signal Processing) ger ett naturligare och tydligt ljud som det var avsett från början.

CS540-modellen är omställbar mellan öronkrok, huvudbåge med en hörlur och huvudbåge med två hörlurar så det passar alla situationer och stilar. Skulle nackband önskas går det att köpa separat.

Mer detaljer

  • Räckvidd upp till 106 meter. 
  • DECT-teknologi ger bättre ljud och eliminerar störningar från Wi-Fi-nätverk.
  • Avancerat bredbandsljud med CAT-iq technologi ger high definition röstkvalitet.
  • Bullerdämpande mikrofon filtrerar bort bakgrundsbrus.
  • Anslut upp till tre extra headsets för konferens samtal. 
  • Taltid upp till 7 timmar.
  • SoundGuard tekniken skyddar mot ljudspikar. 
  • Huvudbygel ingår i förpackning. 

2-års utbytesgaranti